Basdiar


natuurlijke darmbescherming

  • Darmbescherming voor biggen
    vanaf de geboorte

Visie

Het 2WeanConcept, bestaande uit de producten BASDIAR en 2WEAN, biedt uw biggen een 100% natuurlijk en plantaardig voeder vanaf de eerste dag van de geboorte tot 10 dagen na spenen. Deze periode is de belangrijkste periode in het leven van elk dier en het zal van dit concept de rest van zijn leven de voordelen ondervinden.

De BASDIAR biedt uw biggen een optimale en stabiele darmgezondheid vanaf de eerste levensdag zodat de zeugenmelk optimaal verteerd kan worden. De innovatieve visie van het daaropvolgende 2WEAN voeder zorgt ervoor dat uw biggen optimaal voorbereid en stress-vrij kunnen worden gespeend. Beide producten leggen een stevige basis voor de ontwikkeling van robuuste vleesvarkens.

Ardol stelt de “melk op melk strategie", die reeds jaren wordt gehanteerd in het kraamhok, in vraag. Dit heeft namelijk nooit de speenproblemen aan de basis opgelost. Wij geloven dat de aanvoer van nutriënten voor uw kraambiggen voornamelijk voorzien worden door de zeug. Het is onze taak om deze biggen te ondersteunen zodat ze de zeugenmelk op een optimale manier kunnen verteren. 

Ardol BV

P.O. BOX 21
6114 ZG Susteren
Nederland
T: +31 4 64 86 15 05
info@ardol.nl